Tummy time

Kalau baby masih kecil macam mana nak, buat tummy time.. Letak ja kepala dia jatuh bawah.. Wlaaupun lapik bantal.. Ada cara x?? #firstbaby #firstmom #seriusnanya baby sebulan

2 Balas

mula2 memang kepala dia akan jatuh, itu cara dia belajar kuatkan leher.. cukup buat dalam seminit je.. buat setiap hari, naikkan sikit2 masa tummy time tu..

normal. baby sebulan biarkan tummy time dlm 5min maximum beberapa kali sehari. nanti dia akan belajar nak angkat kepala bila dah selalu tummy time