baby asyik tendang

Kalau baby asyik bergerak & tendang2 tu normal ke? Kerap sgt. Maaf, sy 1st time. Skrg sy 31 minggu. Kadang2 baby macam mengeras..

10 Balas

klw sis rasa tidk selesa sbb bby bnyk brgrk dan mengeras brcmpur rsa sakit yg tramat..trus p hosptl..sbb nurse ad bgthu tnda2 bby nak lemas..nauzubillah..smga d jauhkn😊

baby aktif bergerak tu sebab baby sihat...baby mengeras kadang sebab baby penat..banyak kan berehat ya

Normal. Tak selesa tapi itulah keajaiban Allah bagi utk seorg ibu

Normal. Baby aktif tu. Kalau die x tendang tu lagi risau

normal.. dia tengh buat aktiviti dia tuu.. hihi

normal sgt2 tu..saya pon sama ank sgt2 aktif..

Normal tu, jangan risau 😊

Normal..hr tu scan pun.doc baru letak alat scan tas perut baby dh tendang..time bini baring rehat je.sy letak tangan je .bby dh tendang n gerak2

Normal