Alahan

Kalau alahan Mulut pahit (air liur penuh di mulut ) apa antara makanan yg boleh hilangkan rsa phit tu selain coklat @ gula ..sbb katanya boleh lekat kencing manis kalau amal coklat kan

2 Balas

sy dulu hari2 mkn manis ,tp consume mnyk kelapa dara ibu(mkdi) alhamdulillah gula control 😬

4y ago

30 lbih rsa ny ,xingt la ,last consume pon 2018

Air liur yg mcm mana sesekali ada ke sentiasa ada dlm mulut?

4y ago

ouh.. lama nak menghadap tu kan.. kdg rasa give up ..tp demi anak..kena kuat heheh