hi mommy....

Kalau 31weeks nak jalan jauh OK tak..dari Penang ke Pahang raya nanti.hati sy xnak ikut tapi sebab kg suami kan... sy lak jenis xboleh boleh duduk lama² sakit pinggang sangat,dengan hb low..#firstmom

2 Balas

Xde masalah pun awk. Kerap kn berhenti 3-4jam sekali buat senaman. Sy pun 32w dh nnt raya nk balik kg kt ganu dari perak. Sy pakai ted stokin siap2 utk cegah darah beku. Tp sy jrg la sakit pinggang😂 spare je bantal utk pinggang

Pendapat saya, awak perlu consult dengan doktor/nurse awak. Mereka je yang tahu keadaan awak macam mana.