Upt test 2 line

Kalau 2 line mcam ni mgandung ke? Saya baru lambat 7 hari period Mohon pencerahan #firstbaby #seriusnanya #bantusharing

Upt test 2 line
20 Balas

wkt test ni...dah berapa minggu dr wkt hari pertama haid terakhir awak? sy tny je sbb sy ad test jgk tp xde line lagi 3 minggu...

Alhmdulillah ade tu sis..jaga kesihatan semoga dipermudahkn..moga2 sy pn dpt berita gmbira mcm ni tahun 2021 🙏🏻

tahniah... sis mengandung, dah lewat seminggu dan tunjuk 2line memang sah lah preg....apa pun buka lah buku

ye sis, tahniah alhamdulillah. take care mommy dan baby ❤️

Alhamdulillah, jaga diri sis. Semoga sihat selalu ♥️

alhamdulillah.. tahniah sis. jaga diri baik baik 🥰

Iya. Tahniah puan #TAPSupermoms #TAPactiveusers

tahniah sis. alhamdulillah ade rezki sis ♥️

congratulations ♥️ positif tu sis .. 😍

Alhamdulillah.. positive tu sis