luka jahitan masih sakit

kakau luka jahitan sakit sikit boleh ke berhubungan ? #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

awak sepatotnya tanya dengan diri awak. dah bersedia ka belom. jangan sebab awak kesian dgn husband awak. awak kena utamakan diri awak dulu. kalau belom bersedia bagitau benda betul dkt husband awak. ckp dgn husband baik2 supaya dia faham yg awak masih belom bersedia. masih dlm trauma bersalin dn dlm fasa pemulihan. kesihatan diri sendiri pon penting awak.

2y ago

ok

da berapa hari?

2y ago

sebulan 2hari