Saja nak share🤭

Kadang2 rasa nk give up trying for baby, klau ada rezeki ada la, klau tkde mungkin belum lgi😊 tpi bila nmpak kawan ada anak rasa seronok pulak tengok 😅😂🤭#bantusharing #TTC #advicepls #pleasehelp

2 Balas

Rezeki org xsama dgn rezeki kita ibu to be. InshaAllah bila sampai masa yang tepat dan berkat, Allah akan berikan anaknyg soleh/solehah buat ibu. Enjoy your journey. Allah nak bg kenal hati budi dlu kot😍. Doa byk2 taw ibu. Kita dkt komuniti TAP ni mdoakan semua ibu2 yg TTC dimudahkan dan dimurahkan utk dpt zuriat. Jgn berputus asa. Aja aja fighting ❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

thank youu sis🥺💕 aminnn in syaa Allah❤️❤️

sis kwen bpe thun dh?jgn putus asa sis..ade rzeki awl or lmbt tu kuasa allah kan..kte just rncang dan usaha..apa2 sis kne usaha utk dpt kn zuriat😉

3y ago

Tak la lama pun kahwin, cuma kdg2 je down sbb period irregular 😅 btw thank youu sis betul2 Saya percaya je ketentuanNya.