Buku untuk anak

JOM TUKAR GADGET SEKARANG ‼️‼️ Kajian ini dibuat ke atas anak-anak yang taksub dengan gadget. Sebab itulah ibubapa wajib menukarkan gadget kepada sesuatu yang lebih interaktif dan attractive seperti My First Book Mommyhana. Ketagihan gadget juga boleh menyebabkan masalah seperti rabun, kurang bergaul, lambat bercakap dan agresif. My First Book membantu : 1️⃣ Menarik minat & fokus anak untuk belajar. 2️⃣ Masa anak terluang dengan berfaedah. 3️⃣ Menguatkan daya ingatan & hafalan. 4️⃣ Latih anak untuk lebih banyak bercakap. 5️⃣ Mengurangkan ketagihan gadget. 6️⃣ Sesuai untuk anak umur 6bulan sehingga 12tahun. Pendidikan terbaik adalah pendidikan awal dari rumah 🥰 Tekan je link ni sekarang 👇🏻👇🏻👇🏻 https://mommyhana.team/3769 Atau www.wasap.my/60189147396 #myfirstbook #bukuberbunyi #jomtukargadgetkemommyhana #teammommyhana

1 Balas

👍

3y ago

kalau berminat blh pm no wassap ye.. skrg ada free shipping sampai hujung bulan ni😁