Baranv Baby

Jom share bila waktu sesuai beli barang baby ?

28 Balas

Saya skrg dh masuk 21weeks means 5 bulan dh start beli baju sikit2. Beli sikit2 nie tngah survey tilam pulak.

Klu sy beli skit2 smpi hari nk dkt bsalin...bru x terasa kos nye...better after second trimester

Saya tggu detail scan result baru beli,ye la,nak beli barang2 yang betul perlu je waktu ni

Sy dah 6 bulan..dah beli dah sikit sikit..semua online..sbb tak larat nak keluar huhuhu

Sy scan xnmpk jantina lagii..tue yg lom prepare ape2..kandungan 20w

Sy 20week scan dah nmpk jantina baby terus beli barangan baby

saya 6m baru start beli sikit sikit but yg penting dlu ya

nak dekat bersalin baru beli..better beli awal lah

Saya dah 8 bulan bru start beli barang baby..

Saya 5bulan dah beli sikit2... Nanti senang..