Apakah huruf yang hilang?

Jom sertai permainan mudah malam ini!😍 Teka & komen apakah huruf yang hilang dalam gambar di bawah?🤔 Pastikan anda komen jawapan yang tepat dengan banyak ya! Siapa komen banyak akan dapat poin PERCUMA 💰

Apakah huruf yang hilang?
1197 Balas

6) ✒ M, E, N, U, S B, A ✔MENyUSu BadAn #26Dec2020 #IbuRA #25Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

5) ✒ M, E, N, U, S B, A ✔MENyUSu BadAn #26Dec2020 #IbuRA #25Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

4) ✒ M, E, N, U, S B, A ✔MENyUSu BadAn #26Dec2020 #IbuRA #25Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

3) ✒ M, E, N, U, S B, A ✔MENyUSu BadAn #26Dec2020 #IbuRA #25Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

2) ✒ M, E, N, U, S B, A ✔MENyUSu BadAn #26Dec2020 #IbuRA #25Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

1) ✒ M, E, N, U, S B, A ✔MENyUSu BadAn #26Dec2020 #IbuRA #25Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

M E N y U S u B a d A n M E N y U S u B a d A n M E N y U S u B a d A n M E N y U S u B a d A n

M E N y U S u B a d A n M E N y U S u B a d A n M E N y U S u B a d A n

huruf yg hilang m e n s u b a jawapan nya menyusu badan

Huruf yang hilang: M,E,N,U,S,B,A jawapan:Menyusu Badan