Kongsi pengalaman hamil

Jom mommies kongsi² pengalaman hamil baby girl dan boy..dari segi mengidam atau apa saja ye..mana tahu sama..😁 Saya punya anak 1st dan 2nd dua² boy tapi pengalaman lain²..1st dulu saya kuat makan langsung tak memilih sampai kena gdm on diet dan alahan biasa² masa trimester pertama je..2nd pula sebab takut kena gdm lagi saya control makan dan memang selalu takda selera nak makanlah masa tu tapi takda alahan..kalau baby girl saya tak tahu sebab belum ada girl..☺️ #jomsharing

1 Balas

pngalaman msa bby boy,sya tkt sgt mndi😂..lngsung tak tacap apa2 pun kat muka,kira jdi mlas nak brsolek..alahan bau tu truk smpai selalu tukar2 sbun mndi,cci kain,mnyak wngi husband pun tak boleh hidu..

3y ago

Alahan sy sama mcm awk. Malas makeup ,Bau sabun, cuci kain, mnyk wangi, shower gel smua x boleh. Tp scan latest 30w girl hri tu 😂