Baby girl atau boy

Jom cuba kira....sekadar suka2....saya bila kira dapat nombor genap(gurl)....tapi memg scan dr kata insyaAllah baby gurl....

Baby girl atau boy
38 Balas

8 + 28 = 36 ( Genap ) Tapi Scan Baby Boy 👦….hik3 ….x bleh caya sgt la tu 🤣

5+33=38...tapi saya dah scan doktor kata 100% lelaki sebab nampak dia punya 🐦

1+33=34 (genap-girl) Tp masa scan details hr tu doc confirmkn baby boy...hihi...

11+28=39..ganjil...kebetulan btl la plk kn..in shaa Allah,boy..kihkihkih

Hehe..mcm best😍..next week detail scan. Nk tgok nnt betul ke tak. Huhu

Sy 1 + 25 = 26 patutnya girl lah kn, tpi sy scan boy 😂😂😂

sy 3+21=24 (genap)tpi buln 1 nti bru nk scan jntina dkt swasta

Sy 5+26=31...ganjil. ...betol x?sy scan pon memng lelaki...

4+36=40 no genap..tp kemarin scan nmpk bebola😅..32 weeks

24+12 =36 GENAP tpi dua kli scan dktr kata baby boy,,,....