Kehamilan dalam apps ni..

Jangkaan bayi dari apps ni sama mcm yg reality ke kelau uolls scan baby or check keadaan baby??sb rata² ckp 8w baru sesuai nak scan baby..🤔 #ingintahu #seriusnanya #firstbaby #1stimemom #jangandibully

Kehamilan dalam apps ni..
1 Balas

dlm apps ni hanya rujukan saja. kalau scan masa 6 weeks ni kdg2 tak nmpak. ikut size pun tak sampai 1 cm lg baby tu (kecuali scan dr vagina, boleh nampk dah), sebab tu kena tggu at least 8 weeks dah besar sikit boleh nampak dr mesin scan.

3y ago

oraite sis..tq share pengalaman..🥰