Jamu untuk mummy yang direct breastfeeding

jamu yang ni elok ke ?? sebab i jumpa kat farmasi 😅 ada mummy yang pernah makan tak ?? or any suggestions yang lain ke ? mana yang elok yee kalau bf mom nii 😅#pleasehelp #firstmom #bantusharing

Jamu untuk mummy yang direct breastfeeding
1 Balas

Seeloknya elakkan dari memakan jamu sewaktu BF. Sedangkan ubat-ubatan pun ada yang tak boleh di ambil ketika BF, inikan pula jamu. No hard feeling ya😊

12mo ago

Yup. Kalau tanya paed, paed tak bagi 😅. Tapi terpulang la pada awak.