JAHITAN EPI TERBUKA

jahitan episiotomy saya terbuka. kalau kita tak jahit semula. saya berpantang sendiri. doc pakar puan kata akan cantum sendiri. cuma ambik masa. betul ke puan²? saya masih trauma sakit contraction dan sakit bersalin. ke ada cara lain selain jahit semula.kalau ada harap boleh dikongsi. saya berpantang dah hari ke27. #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #firstmom #bantusharing #ingintahu

1 Balas

jgn lasak.. nk buat apa² kepit kaki.. masa berak jgn teran kuat.. klau misi sy kata jahitan klau terbuka tp bila cantum kita punya tu x cantik mcm dulu lh sbb x jahit blk .. dia mmang cantum & ambil masa tp misi kata kurang cantik mcm dulu lg..

2y ago

saya dah pegi klinik. tp doc taknak jahit. sbb dah banyak hari. doc suruh dressing dgn ubat kuning je sbb dh ada benang yg tanggal. buat keje dh kepit. tp renyah dgn anak. harini tetiba suami lembut hati nak tolong siapkan anak. rasa hilang penat sbulan yg blalu😭