Soalan pasal susu

Jadi tertanya² apa beza Susu step 1 n step 2? Lepas Tu kn nak tau la kn Cara mommy² tukar Susu boleh kongsi tak 😄

2 Balas

Hi mommies 😃 saye confuse ape beza step 1 dan step 2 ? Anak saye nak masuk 7 bulan dah masuk minum step 1 frisolac sbb dekat situ tulis 0-12 bulan..dekat step 2 6-12 bulan 😂 penin2

10mo ago

sy baca nutrisi dia brbeza

step 1 untuk baby sampai umur 1 tahun je kan..step 2 dari umur 6 bulan sampai 1 tahun jugak..saya skip step 2..hehehe pakai step 1 sampai umur setahun terus tukar step 3