Am i useless mom? 😞😞

Isnin nanti dah nak mula kerja , berat hati yg teramat 😭 lagi2 pulak 2-3 hari ni time bf , baby akan tenung jee muka kita ni. Mcm faham pulak kita nak tinggal kan dia . Allah luruh rasa hati ni bila tenung muka anak . Rasa mcm useless, pentingkan diri 😞#advicepls #mommybuntu

1 Balas

Awak jangan cakap macam tu. Awak kerja untuk tanggung dia juga. Dia tenung awak sebab dia sayang awak lah. Tak baik tau cakap awak ni useless sedangkan awak dah buat yang terbaik. Sabar ya. Ini perkara normal. Nanti lama lama awak akan terbiasa