Bersalin di swasta

Insya Allah nk bersalin kat hsptal swasta... Cume tak Tahu baju baby n pampers nk bawak bnyak mane.. Shari baby tukar baju bre helai n pampers untk shari brpe? Please share yg ad pengalaman.. Tq🥰

3 Balas

Nanti admin/nurse akan bagi senarai barang/pakaian yang kena bawa. Kalau awak tak dapat lagi, boleh minta nanti. Tempat saya kena bawak - 1 set baju ibu (discharge) - 1 set baju baby (discharge) Tu je 🤭 Pampers baby, maternity pad, toiletries semua saya tak bawak. Dah disediakan. So nanti awak minta list barang tau. Tanya siap2 kat admin/nurse.

1w ago

Most welcome. 😊 Yang pasti tak banyak barang pun nak kena bawa. Macam saya dulu bawa satu bag kecil je. Muat sekali dengan baju husband dalam tu hehe.

slalu swasta ad baju dorg sndri..x ingt dah sy masa keja dulu..lg pn nt bby akn letak kat nursery...time nk nyusu bru nurse bw kat kita..kira kita blh rehat la..

bawak untuk 3 hari.. baju bawak 3 or 4 pasang.. pampers tu bawak dlm 10 ke