mucus plug atau bukan? 39w 3d

Hi, ini mucus plug atau bukan ya, sbb mata ni nampak mcm putih mcm coklat.. contraction xde .. cuma cramp tp xkerap .. sakit celah kangkang rasa benda menekan. maaf jika gambar menjijikan. 🙏

mucus plug atau bukan? 39w 3d
5 Balas

Macam mucus plug ni dear. Ada rasa sakit tak? Kalau risau boleh pergi hospital. Sebab i pernah jugak keluar mucus plug, contraction tak rasa apa tapi pergi hospital dah 4cm 🤣 ghisauuuuu

Ini mucus plug..sy punya begini dulu..sbb dia da bcmpur dgn keputihan jadi macam kuning2..

saya duduk umah x rajin pakai spenda ngn nie 😅mcm mana nk thu skrg dh 37 mingu

rasanya la sis. kalau tengok kat goggle macam ni mucus plug.

7mo ago

kalau saya, keluar macam ni lagi 2 3 hari bersalin da.

Saya 39week tdi tghhari cam ni jgk kena pergi hospital ke?