berdarahan yang banyak

ini ke tiga hari nyaa sy ada darah first hari yang ke tu ada darah merah muda , sy ada prgi klinik doc ada bgi ubat untukkan rahim . lpas tu ptg tu ada lh coklat sikit lpas mkan ubat tu . kdua hari pun sma sikit sja . ktiga ari tu pagi ada sakit bhgian perutt tpi tk lma . kul 9. lbih mcm tu bru nak cuci piring . rasa bnyakk rasa kluar lepas tu prhi emcy trus .doc kata bby masih ada dkat dlm . ambil drah dh tu scan balik . petang ni lagi bnyakk kluarrr sy takut sngatt 😌 . harap ii bbyy sya slamat dan sihat sja . ada mommy yang ada mcm sy nie ke ? 😌 nie first bby sy #firstmom

1 Balas

awak jgn berdiri, jgn berjalan, jgn buat kerja. bedrest saje. ubt doktor bgi tu mkn. bgun pegi toilet je. kalau boleh mkn suruh husband bwk msuk bilik.