Hai ibu² sklian..nak tanya time korang hmil tu ada tak tumbuh benjolan di bhgn miss v dan rasa skit?

Ini first time sya trkna benjolan tu...and bjolan tu dbhgian kiri bibir miss v....kandungan saya dh 8 bulan

1 Balas

benjolan merah atau benjolan putih kuning mcm nanah ? selalu kalau naik benjolan kat bibir missv ni xlain xbukan bisul mmg sakit klau tersentuh . Klau sakit xtahan bleh pegi klinik dia ada ubat untuk legakan bisul . Kalau jerawat dia sakit kejap je pecah tu dah okay tapi benjolan xbesar . Kalau benjolan besar mgkin bisul

1mo ago

ia benjolan besar....smalam pergi klinik doc ssgest rendam pakai air suam and garam kasar jerr...dia tak bagi ubat tkut bby trjejas....tq dh explain🫶