Ini apa ya ? Bukan warna merah

Ini apa ya ? Warna coklat kehitaman, bukan merah.... Haritu sye bleeding, x sakit ape2, dh pegi hospital, kene admit wad semalaman.... Baby okey, masih ade heartbeat, kantung okey, xde tanda2 nk turun... Risau laa... Dh bedrest, mkn ubat duphaston... Sye pregnant 8w3d.... #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby

Ini apa ya ? Bukan warna merah
4 Balas

lbih baik sis p jmpa pakar terus.. sy dlu mcm ni la mula².. p jmpa Dr dkt swasta, Dr cek dh xda heartbeat, jntung pun xnmpak dh msa tu, Dr trus bg Surat rujukan p jmpa pakar. ddk sminggu lps t u sy gugur, msa ni dh 10w 😢

Kalau risau, gi check kat pakar terus. Sini takde jawapan. Cuma boleh share pengalaman je. Saya mula keluar brown macam ni, end up bleeding & gugur. Walaupun dah makan duphaston & minta cuti bedrest

7mo ago

alhamdulillah... harini xde dh...

kalau risau pergi clinic or hospital terus sis. baby dalam perut kita tak tahu dia macam mana

7mo ago

Syukur la .rehat secukupnya sis

kalau rasa was2,pergi cek