Sakit bahagian kiri ari2 5w6d

Ini adalah kandungan pertama sy, sejak semalam sy kerap rasa sakit menyucuk di bahagian ari2 belah kiri( sekejap2). Adakah hal ini biasa. Sy risau tkot bahaya lgpun sy pjj dgn suami. Mak pn dh x de, tak thu nk tnya sapa. Terima Kasih bg yg respon..#firstmom

1 Balas

Sis ada jumpe doktor ke? Saya pun baru rasa mcm sakit ari2 kiri

6mo ago

X jumpa Dr pn. Sy rasa sbb byk bergerak..buat kerja rumah..bila dh rehat x buat kerja berat, dh ok dh..x rasa sakit.. sy rasa mmg kena byk berehat dan jgn buat kerja berat..