Boy ke girl?? Geng due bulan 9 ada ke yang dah tahu gender baby??boy ke girl??

101 Balas

saya due 2/9 baby boyy

1y ago

Ehh due kite sama 2/9, gender pun sama Boyyy😍🥰

saya 24.9 .. 3kli dh scan 3 3 tu nmpak girl.. kna bersalin 2minggu awal sbb gdm..

Saya due 7/9 dah tahu baby girl

1y ago

sama ...7/9 perempuan

Saya due 8/9/23. Bila scan masa 22 mggu girl. In syaaAllah keluar girl nanti😊

saya 20/9 tapi tak tahu lagi gender...saja nk suprise ..yang 2 atas boy...😁

due 6/9 doc kata girl , harap tak beri fake hope lah tapi janji sihat alhamdulillah

1y ago

sama la due kite...sy dokter cakap bby boy...2 tahun lepas bby girl dah..harap sgt yg ni bby boy..nk pakai implan plak lepas ni

Sy haritu scan baby boy tapi 70% je doc kata. Lepas raya nak scan balik.

6/9 boy. Dalam ramai2 makcik yg tengok perut sorang je kata girl huhu.

belum tahu... scan dia sujud tunjuj bontot dia jer xnk bg kerjasama

Due 9/9 time details scan 25w da thu gender .. Alhamdulillah