Saya skrg 8w, hari2 membuang tapi semalam dgn hari ni time membuang ada keluar darah. Kenapa ye?

2 Balas

mungkin boleh check pemakanan Pn. saya pun pernah kena, rupanya saya alergi susu semasa pregnant....saya stop tak minum susu langsung (sebarang jenis) bila minum mesti akan buang² + perut masuk angin.. tapi pendarahan tu perlu segera tanya doktor. moga baik² sahaja buat Pn. & baby dalam kandungan..❤️💐

2y ago

saya dah jumpa doktor. Katanya mungkin buasir dan masalah angin. sbb sblm tahu mengandung mmg ada cirit birit sbb keracunan makanan. Dari time tu smpi skrg perut x selesa

jubor koyak tu taik keras kot 🤣