Tak ambik folic acid atau vitamin tambahan?

#ingintahu #seriusnanya #firstmom awal² dulu ambik folic acid pastu alahan teruk 8weeks stop semua ubatt sebb sehari 6 7 kali muntah jadi kalau makan tak de function .. after 4bulan kandungan tukar vitamin obimin untill now tapi tak pernah makan sebb (bodoh) darah tiap kali check alhamdulillah semua cantikk .. boleh tahu ada apa apa effect takk?? Now dh 6bulan kandungan bru rasa nak consume balik hmmm .. rasa menyesal pulak ..

6 Balas

sis checkup kt mane. kalau g checkup kt kk tiap2 bulan die akan bg vitamin. tp org ckp folid acid tu penting

7mo ago

ada kat kk ... ubat tu semua dpt tapi saya simpan ..