Sejuk menggigil tak tau mengandung tak..

#ingintahu saya dah 3 hari termasuk Harini gigil teruk.2 hari lalu tgh mlm. Sakit tapak punggung dan urat hari ke3, Harini plg lama. Terpaksa buka puasa sbb dahaga sgt 😭. Dosa tak? 😭. Tapi saya tak berani check mengandung atau tak. Takut nangis kalau -ve.

6 Balas

Berani kan diri untuk checkup upt.. Nak taknak awak kena terima kenyataan.. Selagi awak tak checkup upt.. otak sentiasa bekerja keras fikir aku mengandung ke?? Tanda2 memgandung macam sama ni.. Macam2 soalan akan keluar dan main2 dalam otak.. Jika ada rezeki at least you dah boleh extra jaga diri.. Kalau tak ada rezeki InshaAllah saya doakan awak mengandung satu hari nanti🥰..

saya sebelum x taw yg dh pregnant perut sakit sangat lg sakit dari sengugut,nk baring xboleh duduk pon xboleh,menangis sbb terlampau sakit..lepas lewat seminggu period saya cek upt alhamdulillah naik 2 line.. Sis try je la cek xsalah mencuba mana taw lekat..

cek upt la sis. klu sy tau sy ngndung 2mgu sebelum haid tu sakit d payudara sma cm demam2 sejuk onoff cmtu..

stress tu fikir sgt..baik g test upt..apa pun result ..boleh tarik nafas lega dah

test upt la sis..bru sis thu nti..sis lwat piot bpe ari dh?

cek upt la sis baru tau preg ke x