Hai mommy sy nak tanya, klu dah masuk 27 minggu normal ka baby gerak tp slow, x mcm selalu dia aktif

1 Balas

nk ckp pun tk thu normal ke tak , ini ikut instinct awk. awk rse ok ke tak ? Sy haritu kena mcm ni jgk, baby tendang2 slow sgt tk mcm biasa.. then mlm pulak tkde tendang2 lngsng .Sy tk sedap hati then Sy pergi hospital, kena tahan 3 hari, doc pantau heartbeat baby.. kalau awk rse tk sedap hati, pegi je hosp. doc tkkn tolak kes awk, die mesti akan check.. sbb ibu mengandung je yg thu..

1y ago

OK baik... Tq sis