Hanya tuhan yg tahu apa yg sy rasakan saat ini

#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya sy tak tahu nak luah macam mana. semakin hari semakin kusut rasanya fikir soal anak ni. kdg2 rasa tak hbis2 nak salahkan diri sendiri sbb masa tuhan bg kita tak jaga betul2. knpe tuhan uji sy susah nya nak dapat zuriat sendiri. kdg2 rasa putus asa hmmm sy cuba macam2 cara nak ada zuriat sendiri tp kenapa dia tak izinkan lagi 😭

2 Balas

Hanya Allah yg thu bila kita bersedia..amalkan folic asid appetton,doa berikanla aku zuriat bila aku sedia dan dapat mendidiknya dgn baik..last saya bersedekah niat nk hamil..InshaAllah lps berapa bulan sis hamil..Aamiin

f