HELP ME MUMY²!

#ingintahu ..baby stahun lebih boleh ke makan ayam butter versi dewasa..tq..

2 Balas

seeloknya sebelum 2 tahun jangan bagi garam dan gula lagi. tapi mak saya cakap buat bubur baby tu letak sikiiiit garam bagi ada rasa haha jadi saya rasa atas awak sebenarnya, kalau nak introduce awal boleh je, cuma kawal kandungan gula garam tu, jangan banyak macam orang dewasa punya makanan. kalau beli luar, cairkan sikit kut haha

Bolehh😊 Kalau awak dah perkenalkan gula dan garam tambahan, kawal pengambilan gula dan garam tu.