Slmt Mlm. Nak tanya ibu² berpengalaman dlm ni.

#ingintahu Ada x ibu² mengandung 7 minggu pernah sakit bawah perut tidak lama dr itu sakit pinggang. Beberapa jam lepas tu keluar cairan warna merah dr miss v spt dlm gambar.. Skg bawah perut Masih ada sakit² cuma tidak sakit mcm tadi ptg sdh.. Apa perlu sy lakukan.? #SeriusTanya #risauakankandungan

Slmt Mlm. Nak tanya ibu² berpengalaman dlm ni.
4 Balas

pregnancy and Ada bleeding bg sy adalah sesuatu yg xnormal ye sis..boleh ancam kpd keguguran jika Rahim xkuat...kena pegi jmpa doktor klinik berdekatan or emergency dgn segera....semoga dipermudahkan segala urusan sis ye...

Pergi klinik. Normal pregnancy takde spotting/bleeding

Kluar sekli dgn ketulan putih ke?

6mo ago

Cairan merah sj.. Tiada ketulan

Sis dah pergi klinik ke?