Rasa tidak selesa di kemaluan

#ingintahu ada tak mommies pernah lalui rasa ketidakselesaan di kemaluan. Saya dah setahun lebih beranakkan anak. Baru2 ini saya datang period dalam 4 hari darah dah kering xmerah tetapi lendir2 warna coklat2 dan sekarang kekuningan putih keluar. Saya rasa ada benda dekat kemaluan buat rasa xselesa. Saya cek ada benjolan dekat tengah bulat. Saya xpasti itu apa. Adakah pundi kencing bengkak? Sy rasa x sebab sy bila kencing xsakit biasa sahaja. Saya xpernah berurut.

7 Balas

Pergi ke klinik buat check up ye sis. Bgtau ape yg sis rsa...jgn tnggu lama²..

Pundi kencing kt belah dalam, kena pegi check sama ada cyst atau mcmana

mgkin tumbong/Rahim jatuh.sis kena refer doc

Dah chck da dr kata cyst..

mntk Dr cek

Kena jumpa pakar dear

mungkin rahim jatuh