Assalamualaikum, Haii Sy Dah 6thn Kwin Dah Prnah Kguguran 3x,n Sekaramg Alhamdulillah Sy Dsahkan Preg Lagi 6weeks,nak Tnya Pda Yg Brpenglaman, Normal Tak Kalau Ada Darah Keluar Sikit Tapi X Kerap, X Juga Setitik Tapi Svesar Semut Merah Yg Kecil Tu Jak Kel

Ingin menambah pengatahuan thnks

20 Balas

Sis dah ada sejarah 3 kali gugur, kalau keluar darah walaupun sedikit lebih baik pergi hospital/klinik ye

5y ago

Alhamdulillah

Bkn nak takutkan sis tp sa bru miscriagge bulan lalu.sb darah coklat setitik2...sis hosp ye.sorry sis..

5y ago

Semoga sis dan baby sihat🙏🙏🙏

Jumpa doctor sis. Sebab ada history gugur. Mana tau doctor akan bagi ubat kuatkan rahim ke

Better check hosptl private... Ask for suggestions... Mungkin doktr bolh bgi vitmn utk kuatkn rahim...

5y ago

Alhamdulillah thnks kak2 yg ada dlam nie atas smua respon,, alhamdulillah bru balik dri hospital, smua baik2 aja lepas scan td doktor kata baby sihat dah ada denyutan jantung ❤️❤️❤️❤️😘😘😘

Sis.. Xkesah byk ke sdikit jika bleeding trus g hospital...

Rujuk doktor mommy

lebih baik jumpa doc ..

Pergi klinik. Rujuk doktor.

Refer doctor sis

Jmpe doktor