Kandungan saya 13 minggu 3 hari.Boleh ke saya naik flight

Ingin balik kampung untuk tengok ibu bapa..tapi ada segelintir mengatakan tidak selamat naik flight. Baru 2 hari lepas tanya doctor masa appointment ,katanya boleh je travel.

3 Balas

Boleh sy hari tu naik flight masa kandungan 13w3d jg. Mmg sblm naik kapal tu sy ada tanya dr, dr bagi green light bru lega skit hati. Yg ptg kmu xde history misscariage or spotting lah. Klu ada sy pn xbrni nak ckp ok. Semoga dipermudahkan awk..

blh...sy pon naik flight masa kdngan 7 8w..

kalau doc ckp boleh, boleh la tu 😊