Mummies, did you experience any implantation pains or spotting in early pregnancy?
Voice your Opinion
Yes, and it was quite bad.
It was mild for me...
Didn't experience either of these symptoms.

8103 responses

45 Replies

yes!ada bleeding and cramp perut..but,tak selalu..kadangkeluar bersama lendir..bila cek upt again,Positive.😆maybe jumpa doc sekali lagi mau scan through vagina..omg!😰so scary

4y ago

yg keluar bersama lendir tu kalau mcm sy wane pink... awk mcmane sis? sy memula lendir pink kelmarin, pastu semalam sy tengok pantyliner sy kosong x de pape.. then sy try tarik guna jari, mmg ada sikit mcm darah merah dan coklat gitu, sy assume sy period.. then lepas sahur ni sy check pad sy, kosong.. sy buang air kecil pun x de darah.. kenapa ek?