Pregnancy test kit

Hi, im newbie here. if lewat period dah 3 hari, then saje check upt. line nampak terang macamni, kira betul ada ke or terlalu awal check? #pleasehelp #1stimemom

Pregnancy test kit
14 Balas

Congrats sis, dah positif tu. Kalau cek UPT naik je line lg satu insyaAllah positif dah. Kalau pernah ada apa2 history sebelum ni dgn pregnancy, better pegi check up. Kalau tak, better tgu 1-2minggu lg. Selalunya dekat klinik biasa dia just buat abdominal scan, awal sgt maybe akan belum nmpak lg kandungan.

2y ago

sorry tumpang bertanya. saya pernah keguguran awal tahun. skrg check upt positif.. tp dilema nk pergi check klinik skrg @ tggu 5/6minggu baru pegi.

Tahniah sist, dah positive tu… Tapi Saran saya buat jangan pergi check up dulu. Sebab baru lambat 3hari. Baby masih belum nampak lagi. Klo nak buat scan pun xdpt. Kena buat transvaginal ultrasound baru nampak….

3y ago

biasanya dlm 8weeks dah boleh pergi

Tahniah sis, positive dah tu. Jaga kandungan baik baik tau? Saya pun macam sis dulu, lewat tiga hari check terus terang, dia dah ada tu. Moga dipermudahkan

3y ago

Thankyou awak🥰 tapi takde symptom apa2 lagi tu kira normal tak?

tahniah positif tu. tapi sabar dulu. sbb masih awal. jga diri tau. dan jga makan juga. 😊

3y ago

Thankyou fr yr advice❤️

positive tuu sis.Tahniah.Boleh pergi checkup untuk kepastian da berapa usia kandungan

3y ago

sama2

tahniah sis..positive...😍 jaga diri yee...boleh la gi klinik double check..

3y ago

Thankyou dear🥰

alhamdulillah.. boleh g klinik utk double confirm

tahniah sis.. semoga segala berjalan lancar..

Tahniah sis, saya masih menunggu rezeki.

3y ago

Thankyou awak! Moga ada rezeki utk awak lepasni. Aamin2!

Tahniah.. Jaga diri dan kandungan ye..

3y ago

InsyaAllah, thankyou dear!