Is this skincare safe?

I'm in my third trimester, few more weeks to give birth. is this skincare safe during pregnancy? bad acne during first trimester so now want to get rid of the scars

Is this skincare safe?
7 Balas

Better xpyh gune sis..ms preggy ni smua tu jd dsbbkn hormon... Esk lepas bersalin sis nk gune pkai ..gune la..mmg kita rs mcm buruk bebeno ghupe ms peknen ni... Tp lepas bersalin.. in shaa Allah smua akn back to normal..xpyh buat bnda pelik2 ai... Smua tu normal pd mommies yg preggy