Still vomiting

i'm in 17weeks pregnancy but still vommiting. it is normal ?

34 Balas

yup normal. saya dah 38 mggu pun kdg2 rasa nak muntah if xkena dgn bau yg sy xblh masuk. hahaha

5y ago

yup 1st baby

I am 23 week's now amd still vomiting. Just like when i was pregnant with my first born 😴

Nak masuk 3 bulan, sy muntah lg. Now dh nak masuk 4 bulan still meloya tekak. Its normal

saya nak masuk 12w alhamdlilah alahan makin hilang tp skrg ni ada lagi tp da kurang..

I am at 23 weeks. And still Vomitting. But boleh makan. Just vomit memang everyday.

Normal sis. Sy lg 3-4 weeks nk bersalin baru hilang loya nak muntah semua tu

5y ago

maybe ikut hormon masingΒ² kot ye

normal sis.. sy 21weeks pun still muntah.. tp x kerap mcm 1st trimester..

5y ago

insyaAllah.. nanti dah 6bulan makin berkurangan muntah tu..kdg2 je akan muntah, terutama bila perut kosong..

Normal saya 26w 5d pon still ade vomit skali sekala x mcm awl pregnant

Normal. Saya sampai 31 weeks. Now 38w+ start muntah balik dah huhu

normal. morning sickness can last up to 6 months. chaiyoo!!!

5y ago

oh ya.. risau jgk...msa check up sister ada bgtau some patient kena ambil kira sbb ada kes preggy about 5months but her mother hve a tumor..thts y im worried..