Wean off 1st kid

Hi , im currently at 10 weeks .. anak yg first 1 tahun 6 bulan ..fully bf sebelum ni .. mmg xboleh berenggang langsung .. mengempeng manjang .. saya pulak kalini alahan teruk .. penat rasa .. ada yg sama mcm saya x ...meh la share pendapat n pengalaman ... #ingintahu

2 Balas

Pujuk baik baik, lepastu acah acah minum susu dia cakap “eh sedap lah susu ni” buat banyak kali sampai dia sendiri nak try. Alhamdulillah anak saya 1 hari je tantrum.

maaf belum berpengalaman 🙏