3 days delayed, I'm pregnant or not?

I'm 3 days delayed..how can i tell if I'm pregnant? How do i know if I'm pregnant?

11 Replies

Try pt. Nung delayed ako ng 4 days nag pt po ako kaso blurred pa yung lines. Then I bought like 5 more pts para sure haha 3 months preggy now 🥰

PT after at least 10 days from the date na nadelayed po kayo. Pwedeng delayed lang talaga dating ng period

My pintig ako nararamdaman sa my singit pero nagpeperiod ako? Ano yun

🤦‍♀️mg pt k dito k tnong ng tnong wla kpang gngwa🤦‍♀️

4y ago

Same

Have you heard of the so called pregnancy test? 😬

PT lng ang makakasagot sa tanong mo.

Check nyo po using pregnancy test

Check up or pt po kayo.

take pt Anu ba yan

magpt ka sis..