Normal ke lewat mcmni??

Ikutkan tarikh period spatutnya 12 week 3day tapi bila scan 11w5d dr cakap normal. Tapi sy tak sedap hati .ada ka momy pnah jd mcmni ?mcm mana nak bg kandungan seiring dgn minggu ? Sy period biasa ja dtg .#pleasehelp #bantusharing

Normal ke lewat mcmni??
38 Balas

sy pn sama.. jauh sgt tarikh sbb period x betul kn. ikut tarikh period sy da 16w, klu scan br 12w..

normal je sis. saya dulu due date ikut period, 21/7. tp ikut scan 31/7. tp baby keluar 15/7 😂

biase je ni.. sebab saya pon mcm ni jgk doktor saya kata normal sebb saya pon period xteratur

Oke laa beza seminggu , kiter beza sebulan 3 kali repeat scan check due yang betul 🙌🏻

Saya macam ni. sepatutnya ekot period 10 minggu tapi haritu scan 8 minggu 😍

saya pon sama. sepatutnya week 15. tapi ada part yg week 14+. dr ckap normal.

Sama mcm sy juga sis. Mula2 scan 16w, tp bila jmpa doc, doc bgtau 15w.

normal kalau bacaan dalam 2 minggu awal / lambat . jangan lebih je ❤

beza 2 hari tu normal. dia x normal kalau beza 2 minggu ke atas.

normal je sis. klu lari jauh smpai 4-5w tu tak normal 😊😊