Upt positif tp keluar darah mcm period

Hi ibu,nak tanya saya check upt 22/7 ada 2 line samar2,and hari nim ada keluar darah pekat ada ketul2 mcm darah beku,..kenapa ye,ada yg pernah alami mcm saya x,sye keliru nie darah period ke darah gugur.#pleasehelp

3 Balas

Jumpa doc trus sis, saya baru terjadi minggu ni, doc scan saya takda kantung dan upt saya dah jadi -ve, saya pun chemical pregnancy.. semoga ada rezeki untuk sis, cepat cepat jumpa doc ya