Anak surga

Ibu n ayah kangen kalian naak?sungguh nikmat tiada terkira Allah msh mmberi kesempatan ibu utk mengandungmu nak..ibu ayah sayaaaaang kalian.hadirmu sprti keajaiban dr Allah utk ibu.ayh n kluarga.. Allah lbh syang pyn nak.smg syafaatmu kelak bs menolong kami..aamiin Ibu rindu naaak.rinduuuu.. Smpk dtik ini ibu msh ingin brsamamu nak..?ank surga ibu..bermain mainlah kalian disurga Allah.ibu ayh hnya bs mendoakan kalian..peluk syaang dr ibu nak..sungguh ibu ingin memelukmu..?

Anak surga
2 Tanggapan

Yang sabar ya bun, harus ikhlas ini adalah jalan terbaik yg Allah gariskan Saya juga pernah mengalaminya bun,

3y ago

boleh bg no wa ndak bun..biar enk sharingnya bun?

ini usia kndungan berapa week bund

3y ago

maaf bun ndak punya biskuit hamil?