susu keluar sebelum bersalin

ibu² yg mngandung dan yg pernah mngandung, this morning puting sy terasa gatal sikit, then bila sy garu, tiba² ada mcm basah², sy ingatkn darah sbb garu, bila on lampu tngok xad pun darah, hila picit eh keluar susu, then mcm xpuasa hati sy try picit breast sblh kanan pun dama, ada tak yg alami perkara mcm saya, sy baru trimester ke 2. . klw ada share² lah ye...sbb sy ni jenis yg cepat cuak sikit... 😂😂😂😂#seriusnanya #ingintahu #firstmom

5 Balas

Normal. Mmg ada ibu pregnant yg pengeluaran susu awal. Tapi biarkan saja. Lap bila keluar atau basah. Jangan cuba marmet atau pam pula. Takut triggered contractions awal. Semoga dipermudahkan ❤️

normal sebab susu terhasil since 16w pregnancy. tapi jangan dipicit dah ye. kalau dia Keluar sendiri, lalukan air/lap je

normal dulu sy pun mcm ni, 4 bln dah keluar susu meleleh atas tilam

Normal…jgn picit2 dah tauu.. Lap2 bg bersih je puting tu..

Normal