hi mommysibu

ibu² yg first time mngndung dan yg prnh mngndung, ad x rasa sakit² di bhgian ari²..#firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

3 Balas

saya pun rasa mcm mild cramp kat ari2. but dia dtg kejap2 dalam 1-2 saat, pastu hilang. but kerap jugak especially kalau saya duduk saja tak buat apa. sebab kalau time tgh sibuk buat benda lain mungkin tak terasa kot. But dah tnya Dr. Dia kata normal as long waktu kencing tak rasa sakit, no bleeding and sakit tu tak terlaluuuu sakit.

9mo ago

sama lah, tadi baru tnya doc, doc pun ckp bnda yg sama

pregnant kali ketiga. baru 5bulan ari² da sakit kalau duduk lantai lama and berjalan jauh sikit.

ada & mmg normal

9mo ago

Perut rasa cam kembung normal mommy.