Bersalin ceaser

ibu2 yg ada pengalaman bersalin ceaser saya nak bertanya hari ke berapa dah boleh pakai seluar kalau operation. saya anak first operate dan masih takut2 nak pakai seluar. terima kasih☺

1 Balas

ikut keselesaan sis,try pakai seluar tpi bgian getah pinggang tu tidak ketat..atau pakai seluar yang bgian pinggang atau perut mggunakn kaedah jnis ikat (boleh laras)

4y ago

terima kasih untuk nasihat tu ☺ alhamdulillah saya dh start pkai sluaq