Due bulan 5

Ibu2 yang due bulan 5 dah ada rasa tanda2 dekat nak bersalin ka?

24 Balas

due 9.5 belom ad tanda...tp rsa mngeras dan skit bwah ad...rsa nk membuang tpi xberak pon..risau kekadang

due 3/5 mgeras ada sekejap²...lain² xdak...doa kan sy dimudahkan,perasaan takut mula rasa

Due 30 mei, tapi 16 mei kena bersalin secara czer..rasa mcm ketat sgt dah perut ni

Belum, kita 5.5 doakan semoga semuanya selamat dan lancar tau 🥰🤍

23/5 hehehe semoga dimudahkan urusan mummy2 nk bersalin bulan 5

dh bsalin 37 week ritu serah dri.. sbb air ketuban byk..

Belummmm, harap dipermudahkan.. aamiin, 5.5 due 🥰

Due 9/5 tiap hari ade contraction palsu..

5mo ago

sma ar due kita sis.9/⁵ skit ari2 skit blkang smua ada..perut mgras smua serba xkena,lgi2 bila bab dudk...memnjg mngras...kena crik posisi y betul bru ok..smoga allah permudhkn. urusan kita bslin smua ibu2 aminn

semoga dipermudah urusan

Due 15.5 belum ada tanda2 nak beranak