Streckk mark terukk kat bawah perut

Ibu2 tlong suggest kan cream atau oil untuk streck mark? Saye alami streck mark yg sangat terukk😌#pleasehelp

2 Balas

ikut org jugak ..sy bnyk dh cuba cream stretch mark wlaupun guna scara konsisten tp tetap brtambah 😂...disebabkan bby aktif sngat2 bahagian kanan..so kanan lebih teruk stretch marks ...tapi walaupun tak hilang slpas konsisten guna..tetap juga kena guna cream stretch marks utk elakkan sakit ketika merenggang ..slpas bsalin nnti guna jugak cream stretch mark mmg akan hilang sbb perut msa tu dh tak merenggang lagi