Baby 8bulan

Hi ibu2. Sy nk tnye tentang ank sy.. ank sy baru baik demam . 2 ari demam.. arini die berak taik die lain. Sy nk thu ni dikira cirit berit ke? Tp die ok tk nngis. Ni da kli ke 3 die berak.. ni sy serta kn gmbar. Maaf yaa.. #firstmom #ingintahu #firstbaby

Baby 8bulan
1 Balas

ank mkn minum x..susu pe

2y ago

die kurang mkn sejak demam tu.. da baik demam mkn sikit je. mnum susu anmum.susu die kuat mnum.. sy bg die mkn bbur sayur bayam , letak kentang sikit..