czer

hi ibu2 . sy da 13 hari berpantang czer, ibu2 yg ad pgalamaan bersalin czer boleh kongsi kn cara pemakaian seluar dlm sewaktu kita berpantang. rase ngilu dan sgt takot kalau seluar dlm ni terkne tempat czer. maaf soalan agak beterabur sikit. #anak pertama

2 Balas

Hai sis. Sy guna tissu yg besar cover bahagian czer , ini utk elakkn seluar dalam direct sentuh bahagian luka dan juga utk serap peluh. Kalau bahagian luka tu basah selalu akan bernanah dan luka lmbt sembuh.

Saya ade pakai pelekat yg khas utk luke czer.. Beli kat farmasi.. Membantu utk elak luke czer berpeluh